Workshop Kinderen Ont-lasten - Een systemische Kijk op Kind en Gezin

Aanmelden Workshop 'Kinderen Ont-lasten' - Een Systemische Kijk op Kind & Gezin op 17 september 2020

De kosten voor deze workshop bedragen 175 euro. Dit is inclusief koffie/thee, lunch en versnaperingen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

dit veld niet invullen s.v.p.

Kinderen nodigen volwassenen uit om onverwerkte emoties, gemis en verlangens opnieuw onder ogen te zien en aan te gaan. Echter in welke mate zijn ouders zich hiervan bewust? Als volwassenen dat inzien, hoe bevrijdend is het voor zowel ouder als kind, als mijn en dijn op hun plek vallen? Andermans lasten zijn immers niet 'oplosbaar'. Omgekeerd zou je kunnen zeggen: 'als we de issues van kinderen niet opgelost krijgen...sjouwen zij misschien met de last van een ander?' Het is daarom van belang duidelijk te krijgen: 'Wat is van de ouders?' Wat zijn hun thema’s? Wat hebben zij op te pakken? Wat hebben zij los te laten? Essentiële vragen, vooral ook als er kinderen in het spel zijn. Want niet genomen gevoelens komen gemakkelijk tussen ouders en kinderen in te staan.


Wat

Deze workshop is gericht op ervaren. Je wordt je gewaar hoe een systemische kijk op het gezin, ouder en kind meer vrij maakt. Je vergaart bewustzijn over de kern van de systemische dynamiek tussen ouders en kinderen, je leert waarom kinderen lasten dragen voor hun ouders, wat je daar wel en niet aan kunt doen en je ervaart de kracht van familie opstellingen. We kijken zowel persoonlijk als professioneel. Theorie wordt gecombineerd met opstellingsoefeningen en opstellingen.

 

Door wie

De workshop wordt gegeven door Toekie van Apeldoorn (1974), opgeleid tot psycholoog, jurist, systemisch werker en kindercoach. Ze is oprichter van de Kindercoaches en haar kennis en ervaring als mens bundelt zij om kinderen en ouders krachtig en doeltreffend te begeleiden. Toekie is een vrouw met een missie die gaat voor gelukkige kinderen en gezinnen. Toekie's gevarieerde achtergrond en haar spontane karakter gecombineerd met haar voorliefde voor kinderen resulteren in een deskundige begeleiding rechtstreeks vanuit het hart. 

 

Voor wie

Deze workshop wordt gegeven ter bevordering van deskundigheid in het systemisch werken en is bedoeld voor professionals die met kinderen en/of volwassenen werken. 


Locatie

Zalencentrum de Brug

Dunantlaan 1

2811 CA Reeuwijk

0182-392882


Data en maximaal aantal deelnemers

Deze workshop wordt gehouden op: donderdag 17 september 2020. Vanaf 09.00 uur bent u welkom. We starten om 09.30 uur en ronden om 16.30 uur af. Het maximale aantal deelnemers is 12. De workshop is inclusief koffie/thee, lunch en versnaperingen. De workshop wordt geaccrediteerd door de SKJ met 6 punten Formeel Leren. 

Inschrijven en kosten

Deze workshop wordt georganiseerd door de Kindercoaches en de kosten bedragen 175 euro. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onder het kopje 'Nieuws' op de website: www.dekindercoaches.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Toekie van Apeldoorn via e-mail adres info@dekindercoaches.nl of telefoonnummer 06-26378516. 

 

Annuleren

Tot 4 weken voor aanvang van de workshop kunt u uw aanmelding ongedaan maken. Wij berekenen dan 25 euro administratiekosten. Bij annulering 2 tot 4 weken voor aanvang brengen wij de helft van het totaal bedrag van de workshop in rekening. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang bent u 100% van het totaalbedrag verschuldigd. Het is mogelijk om, in overleg, de inschrijving over te dragen. Annulering kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden. Zie ook de Algemene Voorwaarden. 

© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.