KINDEREN ONT-LASTEN - 24 september 2018

Een Systemische Kijk op Kind & Gezin

Aanmelden Workshop 'Kinderen Ont-lasten' - Een Systemische Kijk op Kind & Gezin op 24 september 2018

De kosten voor deze workshop bedragen 165 euro. Dit is inclusief koffie/thee en versnaperingen. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

dit veld niet invullen s.v.p.

Kinderen nodigen volwassenen uit om onverwerkte emoties, gemis en verlangens opnieuw onder ogen te zien en aan te gaan. Echter in welke mate zijn ouders zich hiervan bewust? Als volwassenen dat inzien, hoe bevrijdend is het voor zowel ouder als kind, als mijn en dijn op hun plek vallen? Andermans lasten zijn immers niet 'oplosbaar'. Omgekeerd zou je kunnen zeggen: 'als we de issues van kinderen niet opgelost krijgen...sjouwen zij misschien met de last van een ander?' Het is daarom van belang duidelijk te krijgen: 'Wat is van de ouders?' Wat zijn hun thema’s? Wat hebben zij op te pakken? Wat hebben zij los te laten? Wat pakken zij op dat niet van hen is? Wat laten zij liggen dat wel van hen is? Met welke lasten sjouwen zij en horen die ook daadwerkelijk bij hen? Essentiële vragen, vooral ook als er kinderen in het spel zijn. Want niet genomen gevoelens komen gemakkelijk tussen ouders en kinderen in te staan.


 

Wat

Deze workshop is gericht op ervaren. Je wordt je gewaar hoe een systemische kijk op het gezin, ouder en kind meer vrij maakt. Je vergaart bewustzijn over hoe projectie van ouder op kind in z'n werk gaat en deelnemers hebben de mogelijkheid om hun eigen familievragen op te stellen en om systemische supervisie voor hun professionele vragen te krijgen. Theorie wordt gecombineerd met opstellingsoefeningen en opstellingen.

 

Door wie

De workshop wordt gegeven door Toekie van Apeldoorn (1974), opgeleid tot psycholoog, jurist, systemisch werker en kindercoach. Ze is oprichter van de Kindercoaches en haar kennis en ervaring als mens bundelt zij om kinderen en ouders krachtig en doeltreffend te begeleiden. Toekie is een vrouw met een missie die gaat voor gelukkige kinderen en gezinnen. Toekie's gevarieerde achtergrond en haar spontane karakter gecombineerd met haar voorliefde voor kinderen resulteren in een deskundige begeleiding rechtstreeks vanuit het hart. 

 

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor professionals die met kinderen en/of volwassenen werken en die middels eigen ervaring en aan de hand van opstellingen zichzelf en hun werk verder willen ontwikkelen.


Locatie

Zalencentrum de Brug

Dunantlaan 1

2811 CA Reeuwijk

0182-392882

 

Data en maximaal aantal deelnemers

Deze workshop wordt gehouden op: maandag 24 september 2018. Vanaf 09.30 uur bent u welkom. We starten om 10.00 uur en sluiten rond 17.00 uur af. Het maximale aantal deelnemers is 12. De workshop is inclusief koffie/thee en versnaperingen. Voor deze workshop is (nog) geen accreditatie aangevraagd.  

Inschrijven en kosten

Deze workshop wordt georganiseerd door de Kindercoaches en de kosten bedragen 165 euro. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier onder het kopje 'Nieuws' op de website: www.dekindercoaches.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Toekie van Apeldoorn via e-mail adres info@dekindercoaches.nl of telefoonnummer 06-26378516. 

 

Annuleren

Tot 4 weken voor aanvang van de workshop kunt u uw aanmelding ongedaan maken. Wij berekenen dan 25 euro administratiekosten. Bij annulering 2 tot 4 weken voor aanvang brengen wij de helft van het totaal bedrag van de workshop in rekening. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang bent u 100% van het totaalbedrag verschuldigd. Het is mogelijk om, in overleg, de inschrijving over te dragen. Annulering kan uitsluitend schriftelijk plaatsvinden. Zie ook de Algemene Voorwaarden. 

© De kindercoaches. De algemene voorwaarden, privacy verklaring en informatie over klachtenafhandeling kunt u hier downloaden.